Benefit Partner Apmācību Centrs Tallinā

 

Ņemot vērā Latvijas tirgus apstākļus, savs mācību centrs ir diezgan unikāla parādība. Mācību centra ideja mums bija jau pēdējos desmit gadus, taču tās realizēšana ilgu laiku nebija iespējama nepietiekamu naudas līdzekļu dēļ. Pat Skandināvijas valstīs ir tikai daži tādi mācību centri, kas māca speciālistus virsbūves un krāsošanas darbnīcām. Taču 2010. gadā mūsu sapnis kļuva par realitāti. Mācību centrs  atrodas Tallinā, Kalda 9, un tas tika oficiāli atvērts 2011. gada rudenī.

Mācību centrā ir auto krāsotāju mācību darbnīca, automašīnas virsbūves tehniķu un auto virsbūves remonta speciālistu mācību darbnīca un mācību klase teorētiskajām mācībām, kur var iepazīties ar Standox un citu pārstēvēto ražotāju materiāliem un testēt tos, kā arī iemācīties tos pareizi lietot.

 

 

 

 

 

Mācības


Benefit Partner Training Center mācību centrā piedāvājam dažādas standarta mācības auto krāsotājiem un virsbūves tehniķiem, īpašas mācības konkrētas automašīnu markas remonta speciālistiem (piemēram, Toyota, Mercedes, Volkswagen utt.), mācības profesionālo skolu skolotājiem un papildu mācības apdrošināšanas sabiedrību speciālistiem. Tehnisko iespēju robežās varam izveidot tieši Jums atbilstošu teorētisko un praktisko mācību programmu.

 

Lai iegūtu precīzāku informāciju par mācību iespējām, lūdzu, sazinieties ar:

automašīnu krāsotāju un automašīnu krāsošanas skolotāju kursus kontaktpersonu – Valters Leimanis, valters.leimanis@autopalete.lv;

virsbūves tehniķu un virsbūves remontdarbu speciālistu mācību kontaktpersonu  – Edmundss, edmunds.anteniskis@autopalete.lv;

automašīnu restaurēšanas mācību kontaktpersonu  – Edmunds Antenišķis, edmunds.anteniskis@autopalete.lv;
 


Auto krāsotāju mācību darbnīca


Auto virsbūves tehniķu un skārdnieku mācību darbnīca